Velkommen til Kompa – en kunnskapsbedrift hvor engasjement, høy faglig integritet og produktuavhengig rådgivning står i sentrum. Hos oss finner du en gruppe entusiastiske medarbeidere som kombinerer faglig dyktighet med et positivt arbeidsmiljø.

Uavhengig og bred kompetanse

Vår uavhengige tilnærming til faget utvider vår horisont og gjør oss i stand til å bistå kunder med et variert spekter av utfordringer innen VVS. Dette gir oss en unik posisjon til å se løsninger fra forskjellige vinkler og tilby skreddersydd rådgivning for hvert enkelt prosjekt.

Teknologisk innovasjon og utvikling

Med vår omfattende kompetanse er vi også engasjert i å utvikle nye teknologiske løsninger for bransjen. Vi tror på kontinuerlig innovasjon som nøkkelen til fremtidens utfordringer innen eiendomsteknologi.

Kompa: din foretrukne kompetansepartner

Som din kompetansepartner, er vårt mål å være den første du tenker på når det gjelder rådgivning, opplæring og problemløsning innen vårt felt. Vi er stolte av å kunne tilby et tverrfaglig team av rådgivere, alle med høy kompetanse og lang erfaring.

Unik kombinasjon av teknologi og veiledning

Vi tilbyr en unik kombinasjon av eiendomsteknologi og faglig veiledning. Vår spisskompetanse ligger i å levere løsninger som ikke bare er teknologisk avanserte, men også faglig grundige og tilpasset kundenes individuelle behov.

Inspektor: Datadrevet innsikt for fremtiden

Vår egenutviklede inspeksjonsverktøy, Inspektor, gjør det mulig for oss å kombinere anleggsdata med vår fagkunnskap. Dette gir våre kunder datadrevet innsikt og skreddersydde anbefalinger for hvert enkelt bygg og anlegg.

Fremtidsrettet og energi optimalisert

Vi ser verdien i energioptimaliserte bygg og streber etter å ligge i forkant med innovative løsninger. Vår innsikt og kompetanse danner grunnlaget for banebrytende og bærekraftige løsninger for morgendagens marked.

Oppdag mer om oss og hvordan vi kan støtte dine prosjekter på vår nettside: www.kompa.no.

Bli med oss på veien mot en smartere, mer bærekraftig fremtid. Velkommen til Kompa – hvor kunnskap møter innovasjon.

Relaterte artikler

Kompa: Pionerer i Vannbehandling og Energieffektivitet
Kompa: Pionerer i Vannbehandling og Energieffektivitet
26 januar, 2024

Kompa er en kunnskapsbedrift som revolusjonerer hvordan vi tenker på vannkvalitet og energieffektivitet i varme- og kjøl...

Sertifiseringsprogram
Sertifiseringsprogram
4 juni, 2024

Kompaskolen lanserer nå et nyetablert sertifiseringsprogram, spesielt rettet mot fagfolk innen VVS bransjen, samt innenf...

Fra papirarbeid til skybasert legionellakontroll
Fra papirarbeid til skybasert legionellakontroll
10 mai, 2024

Inspektor gir deg full oversikt over legionellaarbeidet ved dine bygg. Løsningen lar deg håndtere legionellakontrollen s...