KOMPA KOMPETANSE

Bli med i vårt voksende team av lidenskapelige innovatører

Hos Kompa har vi tro på at faglig utvikling og stor takhøyde er nødvendig for å trives. Vi er opptatt av å ha en åpen dialog, flat struktur og dele kunnskap med hverandre slik at vi spiller hverandre gode.


Hos Kompa blir du en del av et hyggelig og inkluderende miljø, og du vil bidra til banebrytende omstillinger av bransjen. 

Fremtidsrettet, objektiv og nysgjerrige er verdier vi lever etter i vår arbeidshverdag.    

collage1 collage2 collage3

Ledige stillinger

Under finner du ledige stillinger vi har lagt ut. Dersom du ikke finner noe som passer kan du alltids sende en åpen søknad da vi alltid er på utkikk etter talenter!

Account Executive

Oslo Fulltid

Kompa søker etter en dyktig Account Executive til vår nye dataplattform, Inspektor. Inspektor skal gi våre kunder innsikt og informasjon om status på deres bygg innen våre fagområder. Som Account Executive i Kompa blir du del av et tverrfagelig miljø med store ambisjoner. Du vil ha en sentral rolle i selskapets videre vekst.

Send inn en søknad nå

Customer Success Manager

Oslo Fulltid

Er du opptatt av å innarbeide gode løsninger og få mennesker til å lykkes? Vil du være med i en spennende Property Technology reise, hvor vi setter standarden for morgendagens eiendomsteknologi? Vi er i sterk vekst og opplever behov for en Customer Success Manager for å sikre at våre kunder lykkes med våre tjenester. Du vil få ansvar for å onboarde og bistå våre nye kunder, samt ivareta og yte service overfor nåværende kunder Rollen samspiller også med våre avdelinger innen produksjon, salg, markedsføring og våre rådgivere. Customer Success Manager rapporterer til Salgsleder.

Send inn en søknad nå


Så du ikke drømmejobben din? Send din CV til karriere@kompa.no