Kompas Stavanger-avdeling har flyttet inn i det nye og innovative ARK-bygget på Åsen i Stavanger.  Området hvor ARK-bygget ligger, også kjent som Site 4016, har gjennomgått en betydelig transformasjon de siste årene takket være målrettet strategisk innsats fra Smedvig Eiendom.

Regionens største

Site 4016 vil bli regionens største base for bygg- og anleggsbransjen hvor målet er å tilrettelegge for synergieffekter mellom bedriftene, på tvers av fagområder. Dette initiativet harmonerer godt med Kompas verdier, og etablering her vil være med å styrke vår posisjon i en fremoverlent og innovativ bransje. " Denne beslutningen er et strategisk steg for oss i Kompa, og vi ser frem til de mulighetene dette bringer med seg, forteller Maria Råken, fagansvarlig i Kompa.

Site-03

 

Smedvig Eiendom

Smedvig Eiendom, kjent som en av Norges mest nyskapende eiendomsutviklere, har i over 50 år investert i, utviklet og forvaltet næringseiendom i både Norge og Storbritannia.

I møte med en stadig økende vektlegging av miljø, digitalisering og dynamiske leieforhold i eiendomsbransjen, har Smedvig Eiendom en langsiktig og strategisk tilnærming.

Deres mål om å fremme utviklingen av levende og bærekraftige områder, med fokus på miljømessig, sosial og økonomisk bærekraft har gjort at de har posisjonert seg som en ledende aktør i eiendomsbransjen med blikket rettet mot fremtiden.

Site-04

 

Site 4016

Rune Augenstein, Eiendomssjef på Site 4016.På Site 4016 er visjonen å samle alle de kloke hodene i bransjen, og sammen skape en verktøykasse med kompetanse, erfaring og entreprenørskap. Her vil eksperter på teknologi, bærekraft og digitalisering jobbe sammen under samme tak for å forme fremtiden innen byggebransjen.. For oss hos Kompa betyr dette å være i forkant av innovasjon og utvikling, noe som alltid har vært en kjerne i vår virksomhet.


Kompa sin strategi for å redusere påvirkning på miljøet og nå målet om en bærekraftig fremtid, sammen med fokuset på å utvikle avanserte tekniske løsninger for å bidra til driftsoptimalisering og energieffektivisering, passer perfekt inn i vår visjon om å lage et regionalt kunnskapssenter for BAE-bransjen,
forteller Rune Augenstein, Eiendomssjef på Site 4016. Samtidig treffer det også veldig godt på våre fokusområder, som er bærekraft, digitalisering og kunnskap. Vi har stor tro på at samarbeidet med Kompa vil bli veldig fruktbart for begge parter, og at Kompa blir en viktig bidragsyter til et godt og relevant innhold i klyngen på Site 4016.

Site-05


Spennende overgang


Ved å flytte til ARK-bygget og Site 4016, viser vi ikke bare en endring i vår geografiske plassering, men også vår forpliktelse til kontinuerlig utvikling og læring. Som en del av dette dynamiske fellesskapet, åpner vi dørene for spennende samarbeidsmuligheter og kunnskapsdeling som vil berike både våre tjenester og vår kultur, forklarer Maria.

For oss i Kompa representerer dette en ny æra av vekst og innovasjon, og vi ser frem til å fortsette å levere våre tjenester fra vårt nye hjem i Site 4016. 

Relaterte artikler

Kompetanse­heving innen legionella­kontroll
Kompetanse­heving innen legionella­kontroll
28 juli, 2022

Legionellakontroll og kompetanseheving gjennom spennende kurs med vår fagekspert Hanne Therese Skiri.

VVS Norge med satsning på kompetanse­heving
VVS Norge med satsning på kompetanse­heving
18 mars, 2023

Kompa og VVS Norge samarbeider for å styrke kompetansen innen vannbehandlingskontroll og legionellakontroll blant medlem...