Kompa samarbeider med VVS Norge for å styrke kompetansen innen vannbehandlingskontroll og legionellakontroll blant deres medlemsbedrifter.

Målrettet samarbeid

Ørjan Kyllevik og Jarle AmbleKompa har inngått et samarbeid med VVS Norge for å øke kompetansen til medlemsbedriftene innen vannbehandlingskontroll og legionellakontroll.

Målet med samarbeidet er å gjøre rørleggerne i stand til å håndtere disse tjenestene selv, uten behov for å hente inn eksterne ressurser.

Opplæring gjennom Kompaskolen

Som en del av samarbeidet, tilbyr Kompa en rekke VVS-faglige kurs for medlemsbedriftene. Nytt av året er muligheten for rørleggerbedrifter å bli sertifiserte partnere gjennom Kompas partnerprogram. Dette gir bedriftene en unik mulighet til å styrke sin posisjon i markedet.

Lokal kompetanse gir flere valgmuligheter

I dag tilbys tjenester innen vannbehandling i varme- og kjøleanlegg og legionellakontroll hovedsakelig av et knippe spesialiserte servicebedrifter, ofte med rørleggerne som underleverandører. VVS Norges medlemmer er spredt over hele landet, og samarbeidet med Kompa gir en unik mulighet til å øke kompetansen hos lokale rørleggere.

Jarle Amble, teknisk fagsjef i VVS Norge Prosjekt, forklarer fordelene med samarbeidet:


- Gjennom samarbeidet med Kompa kan vi øke kompetansen hos rørleggere, og med dette gi lokale byggeiere og -forvaltere mulighet til å velge lokale leverandører, forklarer Jarle.

Fremtidsrettet samarbeid

Samarbeidet mellom Kompa og VVS Norge representerer et viktig skritt mot en mer kompetent og selvstendig bransje. Gjennom opplæring, sertifisering og økt kompetanse vil rørleggerbedriftene kunne tilby et bredere spekter av tjenester og styrke sin posisjon i markedet.

Relaterte artikler

Kompetanse­heving innen legionella­kontroll
Kompetanse­heving innen legionella­kontroll
28 juli, 2022

Legionellakontroll og kompetanseheving gjennom spennende kurs med vår fagekspert Hanne Therese Skiri.

Kurs i vannbehandling gir ettertraktet kompetanse
Kurs i vannbehandling gir ettertraktet kompetanse
16 juni, 2022

Kompas-kursholderne er blant de mest anerkjente ekspertene innen vannbehandling i landet. De tilbyr kurs som styrker del...

Canes og Kompa inngår spennende samarbeidsavtale
Canes og Kompa inngår spennende samarbeidsavtale
19 oktober, 2020

Canes og Kompa inngår spennende samarbeidsavtale for overvåking av væskekvalitet og kvalitetssikring av vannbehandling i...