Inspektor gir deg full oversikt over legionellaarbeidet ved dine bygg. Løsningen lar deg håndtere legionellakontrollen seks ganger så raskt som tidligere løsninger.

Manuelle rapporter

Mange virksomheter bruker betydelige mengder tid på å administrere rapporter, og ett bygg kan kreve oppfølging fra over 200 fagområder. I tillegg reiser noen aktører kryss og tvers over landet for å nå ulike lokasjoner, noe som er både lite bærekraftig og kostbart.

Som et eksempel kan en driftsleder motta en elektrisitetsrapport på over 100 sider for ett enkelt bygg, hvor 90 avvik er identifisert. Da må driftsleder først lese og forstå rapporten, deretter prioritere og planlegge håndtering av avvikene. Multipliser dette med antall bygg og fagområder, og det blir raskt en stor og tidkrevende oppgave å drifte selv små porteføljer.

Leveransen

Inspektor tilbyr et intuitivt dashboard som lar deg enkelt navigere og håndtere behovene som oppstår. Gjennomgang av dashboardet tar kun fem minutter, og du kan direkte adressere de punktene som er mest kritiske for din virksomhet.

Verdi

Dashboardet effektiviserer behandlingen av rapporter ved å være produktuavhengig, noe som sikrer at vår prioriteringsrang og tiltaksplan er 100% faglig fundert.

Ved å benytte en Kompa sertifisert partner vil både partner og kartlegger har tilgang til den samme informasjonen om bygget. Slik forbedres samarbeidet som er nødvendig for effektiv avvikshåndtering.

Fremtidige inspeksjoner effektiviseres med tekniske data som allerede er kartlagt, og all dokumentasjon samt historikk er digitalt lagret, noe som forenkler overleveringer og gir bedre oversikt for driftsleder og organisasjonen. 

Påvirkning

Den tiden du sparer ved å slippe å gå igjennom hundrevis av sider med dokumenter, kan isteden brukes til å håndtere andre viktige oppgaver i en ellers tidkrevende arbeidshverdag.
Denne effektiviseringen støtter også deres bærekraftstrategi, da den reduserer behovet for unødvendige reiser og papirbruk.

Inspektor gjør det enklere, raskere og mer bærekraftig å håndtere legionellakontroll, og gir dere kontrollen tilbake med faglig støtte kun et tasteklikk unna.

Relaterte artikler

Kompa fyller 6 år - tilbakeblikk og fremtidsvisjoner
Kompa fyller 6 år - tilbakeblikk og fremtidsvisjoner
3 mai, 2023

I dag feirer Kompa AS sitt 6-årsjubileum, og det er en betydelig milepæl vi er stolte av. Mye har skjedd på seks år og v...

Sertifiseringsprogram
Sertifiseringsprogram
4 juni, 2024

Kompaskolen lanserer nå et nyetablert sertifiseringsprogram, spesielt rettet mot fagfolk innen VVS bransjen, samt innenf...

Fordelene med Kompaskolens fagfokuserte kurs
Fordelene med Kompaskolens fagfokuserte kurs
26 januar, 2024

Kompaskolen tilbyr en unik opplæringsopplevelse som skiller seg markant fra tradisjonelle kurs. Våre kurs er utformet me...