Eiwa AS, en av Haugalandets mest anerkjente rørleggerbedrifter, har gjennom sitt partnerskap med Kompa, styrket sin posisjon som en ledende aktør i installasjon og service av vannbårne varme- og kjøleanlegg. Daniel Eik og Knut Erik Waage, grunnleggere av Eiwa AS og sertifiserte partnere av Kompa, deler sine erfaringer med programmet.

En møteplass for ekspertise

Daniel EikDaniel, med sin bakgrunn som rørlegger med Mesterbrev og Teknisk Fagskole KEM, og Knut Erik Waage har sammen grunnlagt Eiwa AS. Selskapet er kjent for sin kompetanse, kvalitet, og et sterkt fokus på kundetilfredshet.

Med et tydelig mål om å levere toppservice innen vannbårne systemer, var partnerskapet med Kompa et naturlig skritt.

Partnerskapets verdi og potensial

Som partnere av Kompa, setter Eiwa AS pris på muligheten til å tilby sine kunder en uavhengig tredjeparts verifisering av anleggenes vannkvalitet. "Dette sikrer våre kunders interesser ved å unngå unødvendig dyre innkjøp av problemløsere," sier Daniel. Han legger til at partnerskapet tillater Eiwa AS å fokusere på deres ekspertise, mens analyser og kvalitetskontroller ivaretas av eksperter.

Knut Erik WaageEt viktig aspekt av partnerskapet er samarbeidet om å løse felles utfordringer. Daniel påpeker at lavtempererte varmeanlegg har et enormt potensial når det gjelder å oppnå akseptabel vannkvalitet, og her ser han en viktig rolle for bransjen å kartlegge og forbedre vannbehandlingsprogrammer.

For Eiwa AS er partnerprogrammet med Kompa ikke bare en tjeneste, men en investering i kvalitet og trygghet for deres kunder. "Med uavhengig fagkunnskap gir vi kundene våre trygghet, noe som bidrar til kvalitetssikrede løsninger og gode opplevelser," uttaler Daniel. Verktøyet Inspektor, som gir tilgang til verdifull data, er også et verdifullt element i partnerskapet.

En lys fremtid

Med et blikk mot fremtiden, uttrykker Daniel og Knut Erik en sterk forpliktelse til å fokusere på vannkvalitet. Samarbeidet med Kompa og deltagelse i deres partnerprogram er sentralt for å sikre at Eiwa AS forblir i forkant av bransjen. "Vi ser også frem til å være med på å utvikle partnerprogrammet videre, og å kunne tilby enda bedre tjenester til våre kunder," sier Daniel.

Hanne T. SkiriHanne T. Skiri fra Kompa, som først introduserte Eiwa til partnerprogrammet, roser Eiwa for deres dedikasjon til kvalitet og ærlighet ovenfor kundene. "Vi oppfatter raskt hvem som er genuint interessert i faget," sier Skiri, og bekrefter at kompetanseheving av egne ansatte er en viktig nøkkelfaktor i partnerprogrammet, noe Eiwa AS har omfavnet fullt ut.

Eiwa AS, med støtte fra Kompa, viser hvordan et vellykket partnerskap kan forbedre tjenester, styrke kundetilfredshet og fremme innovasjon i vannbehandlingssektoren.

Relaterte artikler

Fordelene med Kompaskolens fagfokuserte kurs
Fordelene med Kompaskolens fagfokuserte kurs
26 januar, 2024

Kompaskolen tilbyr en unik opplæringsopplevelse som skiller seg markant fra tradisjonelle kurs. Våre kurs er utformet me...

Fagsamling som sentrum for faglig dybde og nettverksbygging
Fagsamling som sentrum for faglig dybde og nettverksbygging
4 januar, 2024

Kompas fagsamlinger skal være et sentrum for faglig ekspertise og nettverksbygging. I høst arrangerte vi fagsamling spes...

Joachim Wiig Pettersen: En aktiv mann med ambisjoner i Kompa
Joachim Wiig Pettersen: En aktiv mann med ambisjoner i Kompa
16 august, 2023

Joachim Wiig Pettersen, 32 år, er et friskt og nytt ansikt her hos Kompa, hvor han nylig har tiltrådt rollen som Partner...