Joachim Wiig Pettersen, 32 år, er et friskt og nytt ansikt her hos Kompa, hvor han nylig har tiltrådt rollen som Partneransvarlig. Med bakgrunn innen partnerskap og forretningsutvikling, er Joachim et spennende tilskudd til selskapet.

Selskap med muligheter


-
Jeg er motivert av å hjelpe mennesker og bedrifter med å lykkes. I Kompa vil jeg ta ansvar for å bygge sterke relasjoner med våre partnere, og bidra til å fremme vekst og innovasjon. 
Kompa er et utrolig spennende selskap med et av landets fremste kompetansemiljøer. Muligheten til å lære av og samarbeide med de aller beste innen fagfeltet er noe jeg virkelig ser frem til,
 forteller Joachim entusiastisk.

Sportslige interesser

Joachim Wiig Pettersen er ny Partner Success Manager hos Kompa AS

Joachim er født og oppvokst i Lillestrøm, og kommer fra en aktiv familie på fire. Han beskriver seg selv som en energisk og eventyrlysten person, og idrett har spilt en sentral rolle i livet hans siden barndommen.


-
Sport har alltid vært en stor interesse for meg, og som ung var fotball og tennis mine store lidenskaper. Med tiden har jeg rettet fokuset mot aktiviteter som styrketrening og løping, noe jeg gjør regelmessig for å holde både hode og kropp i god form.

 

Fritiden benytter Joachim gjerne til sosiale aktiviteter, fordypning i lesing og selvutvikling eller klatring og toppturer når anledningen byr seg.


Nyopprettet partnerprogram

Ørjan Kyllevik er salgsleder hos Kompa og en av arkitektene bak partnerprogrammet som ble lansert i fjor. Han er svært fornøyd med å ha fått Joachim på laget og forteller om et rekordhøyt antall søkere til stillingen. 

Ørjan Kyllevik er svært fornøyd med valget av Joachim Wiig Pettersen

Ørjan forklarer at forretningsområdet forutsetter tett samarbeid mellom ulike fagavdelinger og partnere, noe som også setter krav til personlige egenskaper.

Gjennom en nøye og omfattende kvalifiseringsprosess, skilte Joachim seg raskt ut som en ideell kandidat. Strategiske forståelse, evne til å bygge relasjoner og motivasjon for kontinuerlig læring og utvikling var egenskaper som gjorde inntrykk fra starten av.


-
Å arbeide tett med et vidt spekter av partnere krever en særegen blanding av karisma og dynamikk. Samtidig krever det kontinuerlig fokus for å holde stø kurs mot våre felles mål.
Her tror vi at Joachim har det som trengs, og det er gledelig å se at han er ivrig etter å komme i gang med arbeidet,
sier Ørjan.

Som ansvarlig for partnerprogrammet, vil Joachim sørge for tett oppfølging av våre partnere og legge til rette for optimale forhold for salg og bruk av Kompas løsninger.

 

Konkurransefordeler

Kompas partnerprogram gir VVS-aktører og eiendomsforvaltere en mulighet til å sertifisere seg innen selskapets fagområder. Sertifiserte partnere får eksklusiv tilgang til Norges fremste kompetansemiljø og Kompas ledende innsiktsløsning innen vannbehandling og legionellakontroll, noe som gir dem en betydelig konkurransefordel.


-
Som ny ansvarlig for partnerprogrammet, har jeg en strategisk posisjon der jeg vil legge stor vekt på å etablere solide og langsiktige samarbeidsforhold med våre partnere.
Dette innebærer ikke bare å bygge relasjoner, men også en aktiv innsats for å forstå og tilpasse våre løsninger til partneres unike behov og mål.
Gjennom tett samarbeid, vil jeg arbeide for at våre partnere oppnår maksimal verdi fra våre løsninger. Det handler om å skape synergier som fremmer vekst og innovasjon på begge sider av partnerskapet.

 

Forretningsutvikling og tidligere erfaring

 

 

Forretningsutvikling og tidligere erfaring

Joachim har tatt fatt på rollen som Partneransvarlig med stor entusiasme. Selv om VVS-bransjen er nytt terreng for ham, har han betydelig erfaring med partnerskaps- og forretningsutvikling.


 Ansvarsområdet i min nye rolle passer godt med mine interesser og tidligere erfaringer. Jeg har en solid bakgrunn i å bygge relasjoner, og mine tidligere erfaringer med partnerutvikling har vist meg hvor avgjørende det er å forstå behov, bygge tillit, og dele en felles visjon for å lykkes.

 

 

Joachim Wiig Pettersen skal sørge for at våre sertifiserte partnere lykkes

 

God balanse

I fremtiden har Joachim ambisjoner om å fortsette å vokse innen partnerskap og forretningsutvikling.
Partnerprogrammet er et satsningsområde for Kompa, og Joachim ser frem til å bygge opp en robust avdeling og etter hvert lede et team av dyktige kolleger.

Samtidig understreker han viktigheten av å opprettholde en god balanse mellom yrkeskarrieren og personlige interesser.

-
For å kunne opprettholde motivasjon og fokus er det viktig å finne en sunn balanse mellom yrkeskarriere og personlige interesser. For meg er aktiviteter som styrketrening, løping og klatring en viktig del av hverdagen, og avgjørende  for å bevare god fysisk og mental helse."

Velkommen til Kompa

Joachim har allerede fått en god start her hos Kompa, og hans tilnærming til personlig vekst samt vilje til å dele kunnskap harmonerer godt med selskapets kultur.

Med sin entusiasme for faglig utvikling og lidenskap for å motivere de rundt seg, kommer Joachim til å være en inspirerende kollega og en verdifull ressurs for våre partnere.

Vi ønsker Joachim velkommen på laget!

Relaterte artikler

VVS Norge med satsning på kompetanse­heving
VVS Norge med satsning på kompetanse­heving
18 mars, 2023

Kompa samarbeider med VVS Norge for å styrke kompetansen innen vannbehandlingskontroll og legionellakontroll blant deres...

Kompetanse­heving innen legionella­kontroll
Kompetanse­heving innen legionella­kontroll
28 juli, 2022

Legionellakontroll og kompetanseheving gjennom spennende kurs med vår fagekspert Hanne Therese Skiri.

Kurs i vannbehandling gir ettertraktet kompetanse
Kurs i vannbehandling gir ettertraktet kompetanse
16 juni, 2022

Kompas-kursholderne er blant de mest anerkjente ekspertene innen vannbehandling i landet. De tilbyr kurs som styrker del...