Kompas fagsamlinger skal være et sentrum for faglig ekspertise og nettverksbygging. I høst arrangerte vi fagsamling spesielt tilrettelagt for våre partnere. 

Vertskap og nettverksbygging

Joachim Wiig Pettersen var vert for arrangementet, og som Partneransvarlig her hos Kompa spiller han en avgjørende rolle i å sikre et tett samarbeid mellom våre fagavdelinger og våre partnere.

Arrangementet ble en suksess og samlingen fungerte både som en plattform for faglige diskusjoner og  en arena der deltakerne kunne møte anerkjente fagfolk og spesialister med omfattende erfaringsbakgrunn og kompetanse.

Ekspertbidrag

Samlingen ble ytterligere beriket ved å inkludere spesialister fra ulike deler av verdikjeden. Blant bidragsyterne var Rune Nordstrøm, ekspert innen Hydronikk hos IMI Hydronic Engineering, og Rune Lie, spesialist innen Pumpe-teknologi hos Grundfos.

Deres presentasjoner om henholdsvis ekspansjonssystemer og pumper i varme- og kjølesystemer tilførte uvurderlig innsikt og ekspertise til diskusjonene.

AdobeStock_655069208-1


En plattform for bransjen

Kompa's fagsamlinger speiler selskapets engasjement for å fremme et miljø av interaktiv læring og profesjonell utvikling.

Ved å kombinere erfaringer fra bransjeveteraner med friske perspektiver, etablerer vi et solid fundament for fremtidige samarbeidsprosjekter og innovasjon innen VVS-sektoren.

Fremtidige fagsamlinger

Vi vil arrangere flere fagsamlinger fremover, både for våre partnere og for øvrige deler av eiendomsbransjen. Målet er å dele innsikt og fagkunnskap, samt gi deltakerene en sjelden mulighet til å engasjere seg direkte med ledende aktører i bransjen.

Avhengig av tema for fagsamlingen vil vi også invitere leverandørrepresentanter med spesialkompetanse. På denne måten vil våre fagsamlinger gi deltakerne en helhetlig innsikt i bransjens utfordringer og nyskapende løsninger.

 

Relaterte artikler

VVS Norge med satsning på kompetanse­heving
VVS Norge med satsning på kompetanse­heving
18 mars, 2023

Kompa samarbeider med VVS Norge for å styrke kompetansen innen vannbehandlingskontroll og legionellakontroll blant deres...

Joachim Wiig Pettersen: En aktiv mann med ambisjoner i Kompa
Joachim Wiig Pettersen: En aktiv mann med ambisjoner i Kompa
16 august, 2023

Joachim Wiig Pettersen, 32 år, er et friskt og nytt ansikt her hos Kompa, hvor han nylig har tiltrådt rollen som Partner...

Fordelene med Kompaskolens fagfokuserte kurs
Fordelene med Kompaskolens fagfokuserte kurs
26 januar, 2024

Kompaskolen tilbyr en unik opplæringsopplevelse som skiller seg markant fra tradisjonelle kurs. Våre kurs er utformet me...