Hvert år arrangerer NemiTek og fagbladet Byggdrifteren Norges største konferanse for eiendomsforvaltere og byggdriftere i privat og offentlig sektor. Driftskonferansen kan friste et variert og lærerikt fagprogram presentert av dyktige foredragsholdere, nettverksbygging med bransjekolleger og en stor leverandørutstilling.

Foredrag fra Kompa

Årets fagprogram tar for seg trender og utvikling innen byggdrifterfaget og blant årets nyheter finner vi den nye nasjonale veilederen for vannbehandling som ble publisert av Standard Norge i slutten av april.

Van Ha Doan konferansier-1Van Ha er en av forfatterne bak, og prosjektlederne for den nye nasjonale veilederen og vil sørge for at årets deltakere får en god introduksjon til hvilke anbefalinger veilederen gir og hvordan man kan benytte dette til å redusere energiforbruket og effektivisere driften av lukkede varme- og kjøleanlegg.

Bransjestandard

Veilederen er basert på de seneste bransjestandarder innenfor vannbehandling, samt mangeårig erfaring fra en samlet VVS-bransje. Veilederen gir teoretiske forklaringer til-, og praktiske anbefalinger for prosjektering, drift og vedlikehold av lukkede varme- og kjøleanlegg.

Ønsker du å delta?

Årets Driftskonferanse finner sted 13.-15. september om bord på Color Magic (Oslo-Kiel).

Driftskonferansen er svært populær og har vært fulltegnet de siste åtte årene. Gå til arrangørens nettside for mer informasjon og påmelding.

Relaterte artikler

Malling & Co.
Malling & Co.
27 oktober, 2022

Dersom du har et daglig ansvar for drift av bygg eller et overordnet ansvar for eiendomsdrift, har du sannsynligvis alle...

Ny nasjonal veileder - en komplett guide til bærekraftig praksis
Ny nasjonal veileder - en komplett guide til bærekraftig praksis
26 april, 2023

Initiativ fra Standard Norge sørger for oppdatering av europeiske retningslinjer for vannbehandling og etablering av ny ...

Endelig publisert: Nasjonal veileder for vannbehandling
Endelig publisert: Nasjonal veileder for vannbehandling
25 april, 2023

Standard Norge har i dag publisert den nye nasjonal veileder for vannbehandling i lukkede varme- og kjøleanlegg: Veiledn...