Hvert år arrangerer NemiTek og fagbladet Byggdrifteren Norges største konferanse for eiendomsforvaltere og byggdriftere i privat og offentlig sektor. Driftskonferansen kan friste et variert og lærerikt fagprogram presentert av dyktige foredragsholdere, nettverksbygging med bransjekolleger og en stor leverandørutstilling.

Foredrag fra Kompa

Årets fagprogram tar for seg trender og utvikling innen byggdrifterfaget og blant årets nyheter finner vi den nye nasjonale veilederen for vannbehandling som ble publisert av Standard Norge i slutten av april.

Van Ha Doan konferansier-1Van Ha er en av forfatterne bak, og prosjektlederne for den nye nasjonale veilederen og vil sørge for at årets deltakere får en god introduksjon til hvilke anbefalinger veilederen gir og hvordan man kan benytte dette til å redusere energiforbruket og effektivisere driften av lukkede varme- og kjøleanlegg.

Bransjestandard

Veilederen er basert på de seneste bransjestandarder innenfor vannbehandling, samt mangeårig erfaring fra en samlet VVS-bransje. Veilederen gir teoretiske forklaringer til-, og praktiske anbefalinger for prosjektering, drift og vedlikehold av lukkede varme- og kjøleanlegg.

Ønsker du å delta?

Årets Driftskonferanse finner sted 13.-15. september om bord på Color Magic (Oslo-Kiel).

Driftskonferansen er svært populær og har vært fulltegnet de siste åtte årene. Gå til arrangørens nettside for mer informasjon og påmelding.

Relaterte artikler

Bruk sommeren til å gjøre tiltak på varmeanlegget
Bruk sommeren til å gjøre tiltak på varmeanlegget
14 mai, 2024

Sommeren er her, og med den kommer en gylden mulighet til å utføre vedlikehold og tiltak på varmeanleggene. Når temperat...

Et år med nasjonal veileder: Refleksjoner og påvirkning
Et år med nasjonal veileder: Refleksjoner og påvirkning
26 januar, 2024

For ett år siden ble den nasjonale veilederen for vannbehandling i lukkede varme- og kjøleanlegg publisert, og det var e...

Opptak med NemiTek og Driftskonferansen
Opptak med NemiTek og Driftskonferansen
27 juni, 2023

Van Ha Doan er invitert til Driftskonferansen 2023 for å gi deltakeren en innføring i anbefalingene fra den nye nasjonal...