Nordisk Energikontroll AS er en totalentreprenør innen fornybar varme- og kjøling og er blant annet spesialister på integrering av varmepumper i store energisentraler. 

Heving av kompetanse

I slutten av april ble Kompas Van Ha Doan invitert til å holde foredrag om arbeidet med, og resultatene av den nye nasjonale veilederen for vannbehandling. 

Nordisk Energikontroll og Byggdriftsalliansen

Byggdriftsalliansen består av Nordisk Energikontroll som totalentreprenør, og deres underentreprenører som er erfarne entreprenører innen følgende fag: rørlegger, elektriker, ventilasjon, brønnboring og automasjon. Alliansen kjennetegnes av høy faglig kompetanse, lang erfaring og gode samarbeidsforhold. 

På Hotell Hadeland hadde deltakere fra Nordisk Energikontroll og deres samarbeidspartnere i Byggdriftsalliansen samlet seg for å få de siste oppdateringene innen fagområdene.  Den nye nasjonale veilederen i vannbehandling setter ny bransjestandard for hvordan man kan sikre optimale driftsforhold og energieffektivitet ved installasjon, drift og vedlikehold av lukkede varme- og kjøleanlegg. Dette er derfor viktig kunnskap for alle som jobber med energiløsninger.

Fornøyd daglig leder

Olav Feby - Daglig ledere Nordisk Energikontroll AS

Olav Feby er utdannet ingeniør innen fornybar energi og har vært daglig leder i Nordisk Energikontroll AS siden 2017. Olav forklarer at selskapet har et stort fokus på kompetanseheving internt, og at de ansatte alltid skal ha den beste kunnskapen om tiltak som kan bidra til kostnadsbesparelser for sluttkundene. Derfor var det en selvfølge at deltakerne fikk en introduksjon til den nye nasjonale veilederen for vannbehandling i lukkede energianlegg.


Det var veldig nyttig å bli oppdatert om den nye veilederen for vannbehandling. Van Ha’s lange erfaring og mange eksempler gjør at jeg varmt anbefaler kurset, forteller Olav.

Van Ha Doan - Holder foredrag hos Nordisk Energikontroll ASGratis introduksjonskurs

Etter stor etterspørsel har Kompa satt opp flere datoer for gratis introduksjonskurs. Van Ha forteller at det var mer enn 100 påmeldte deltakere til introduksjonskurset 9.mai, og at det derfor er satt opp et nytt kurs den 23.mai. 


Vi ønsker at så mange som mulig skal få tilgang til, og kunnskap om viktigheten av riktig vannbehandling. Derfor har vi også tilgjengeliggjort veilederen for gratis nedlastning, forklarer Van Ha. 

 

 

Relaterte artikler

VVS Norge med satsning på kompetanse­heving
VVS Norge med satsning på kompetanse­heving
18 mars, 2023

Kompa og VVS Norge samarbeider for å styrke kompetansen innen vannbehandlingskontroll og legionellakontroll blant medlem...

Taksonomi for bygg- og eiendomsbransjen
Taksonomi for bygg- og eiendomsbransjen
12 mai, 2022

EU-taksonomien er en del av EU Sustainable Finance Action Plan og er en tidlig versjon av de reguleringene som vil komme...

Canes og Kompa inngår spennende samarbeidsavtale
Canes og Kompa inngår spennende samarbeidsavtale
19 oktober, 2020

Canes og Kompa inngår spennende samarbeidsavtale for overvåking av væskekvalitet og kvalitetssikring av vannbehandling i...