Image by Paweł Czerwiński

Ventilasjonsanlegg: 

Nøkkelen til et sunt inneklima og god bokomfort! 

Ventilasjonsanlegg

Ordet ventilasjon kommer av det latinske ordet ventus som betyr vind. Dette forteller oss at ventilasjonsanlegg må ha noe med luft i bevegelse å gjøre.

Vi mennesker trenger i dag 7-10 liter luft per sekund, for at vi skal oppleve tilfredsstillende luftkvalitet. Kravet til luftmengde er økende på grunn av tettere bygningskropper og økende karbondioksidinnhold i utelufta. Vi blir også stadig mer kravstore til inneklima i byggene. Lufta skal være ren uten partikler som pollen og svevestøv, ha riktig fuktinnhold, temperatur og hastighet. Samtidig skal det brukes minst mulig energi på å bytte ut innelufta og sørge for at den har riktig kvalitet.

Balanserte ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning og høy filtreringsgrad har derfor blitt en standardinstallasjon i de fleste bygg i dag, i alt fra store næringsbygg til små eneboliger og leiligheter.

Våre tjenester innen ventilasjonsanlegg: 

  • Utarbeiding av kravspesifikasjoner

  • Prosjektering av varme- og kjølebatteri

  • Luftbehovsberegninger

  • Utarbeiding av rutiner for drift og ettersyn
  • Tilstandsvurdering og feilsøking

  • Prosjektledelse ved avvikshåndtering

  • Kompetanseheving ved kurs og undervisning

Ta kontakt her om du ønsker vår bistand, eller mer informasjon!   

Løvetanneblader
Glass Møterom

Kurs innen ventilasjon


Gjennom Kompaskolen kan vi besørge opplæring av hele driftsorganisasjonen fra driftsteknikere til ledelsen.  Se vår kurskalender for informasjon om kommende kurs. Vi skreddersyr også kurs for din bedrift eller organisasjon.  

Ta kontakt på her om du ønsker mer informasjon om våre kurs eller skreddersydde kurs for deres bedrift eller organisasjon.

RÅDGIVERE INNEN VENTILASJON

DAVID ZIJDEMANS

Sivilingeniør VVS

PER EIVIND LARSEN

Rørleggermester

VVS ingeniør

Ta kontakt her