Signering av en kontrakt

RÅDGIVING

Rådgivning innen VVS
til små og store bedrifter.

VÅRE
FAGOMRÅDER

Kompa AS bistår med rådgivningstjenester innen VVS til små og store bedrifter over hele landet. Vi identifiserer tiltak for en bedre drift av tekniske anlegg for økt energieffektivitet og bedre inneklima, og avdekker behovet for implementering av nye løsninger. Prosjektering, feilsøking, tredjepartsvurdering, kravspesifikasjoner og energiberegninger er eksempler på hva vi kan bistå med. 

 

Vårt tverrfaglige team av fageksperter har lang erfaring innen VVS-bransjen og inngående kunnskap om gjeldene lovverk, forskrifter og tekniske krav. For å hjelpe bedriftene å finne den beste løsningen, er vi alltid oppdatert innen ny kunnskap og nye løsninger på markedet. Samtidig legger vi vekt på at alle i vårt team også skal ha den praktiske erfaringen og kompetansen.

 

Kompa tilbyr rådgivning bl.a. innen disse fagområdene:

 

Vårt mål er at våre tjenester skal bidra til optimalisert drift og økt lønnsomhet for våre kunder. I tillegg til rådgivning tilbyr vi derfor også aktuelle kurs via Kompaskolen. Gjennom kursene kan bedriftene selv opparbeide seg nødvendig kunnskap for å løse egne driftsutfordringer i fremtiden.

 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt på post@kompa.no