• Kompa

En kickstart på høsten!

Oppdatert: 4. sep. 2020

Kompa fortsetter med en serie webinarer i disse koronatider. Vsi arrangerer tre kurs i september. Dette er introduksjonskurs til emnene og krever ikke mye forkunnskap.

Først ut er vår fagekspert innen vannbehandling, kjemikeren Van Ha Doan. Med over 20 års praktisk arbeidserfaring innen vannbehandling on- og offshore har han sett det meste! Van Ha brenner for faget og formidling av kunnskap. Han vil holde kurset "Vannbehandling i lukkede energianlegg" hvor han tar for seg viktigheten av god vannkvalitet i varmeanlegg, kjøleanlegg og brønnparker. Dette er en forutsetning for god drift uten store driftsproblemer og unødvendig energibruk.


Deretter følger Hanne Therese Skiri med kurset "Legionellasikring: hvem, hva, hvor og hvordan?" Kurset skal gi deg en god forståelse av hvordan legionellakontroll kan håndteres. Dette er et svært aktuelt tema nå når mange bygg igjen tas i bruk etter sommeren, samt at mange bygg fortsatt har redusert bruk, noe som medfører økt risiko for Legionella. Hanne Therese er en av landets mest erfarne innen legionellaforebygging og risikovurdering.
Til sist er vi så heldig å kunne presentere en veteran innen VVS faget, nemlig Per Eivind Larsen. Han har en mannsalder med praktisk og teoretisk kompetanse og brenner fortsatt for faget og undervisning. I dette kurset vil han ta for seg "Drift og vedlikehold av varmeanlegg og kjøleanlegg". Det er ikke satt en dato for dette kurset - men meld interesse - så kommer dette i løpet av september.


Les mer om de enkelte kursene her