• Kompa

Augustkampanje Legionella

Oppdatert: 4. sep. 2020

Vet du om dine bygg har en utfordring med Legionella? Har du bygg som har stått ubrukt en periode? Er du usikker på hva du bør gjøre for å sjekke eller sikre kaldt- og varmtvannsnettet ditt? Da kan Kompa bistå deg på vegen videre.

Augustkampanje

Ved samlet bestilling og innsending av 5 eller flere vannprøver for Legionella analyse gis det 10% rabatt på analyser ut august 2020. Ta kontakt på post@kompa.no og merk emnefeltet med "augustkampanje Legionella". For bygg lokalisert i Oslo og nabokommunene eller Trondheim og nabokommunene kan vi også tilby å gjennomføre vannprøvetaking mot fast timesats for konsulent og reisekostnader.


Rådgivning

Har dere bygg som har stått tomme i sommer? Skoler, barnehager, idrettshaller etc.? Da er det anbefalt å gjøre tiltak for desinfeksjon av rørnettet. Er du i tvil om hva som må gjøres for å sikre at byggene har trygge dusjanlegg før de tas i bruk? Vår rådgiver Hanne Therese Skiri har lang erfaring i forebygging av Legionella og bistår gjerne med rådgivning rundt forebyggende rutiner, samt nødvendige tiltak dersom man har utfordring med Legionella i anlegget.