Personvernerklæring og behandlingsansvarlig

Personvernerklæringen informerer om hvordan Kompa AS samler og bruker personopplysninger.

Denne personvernerklæringen ble publisert: 02.06.21

Denne erklæringen gjelder for den norske virksomheten til Kompa AS.
Hovedkontorets registrerte adresse er Østensjøveien 43, 0667 Oslo.

Kompa AS er behandlingsansvarlig for de personopplysninger som samles inn om deg.

Hva er personopplysninger

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som enkeltmenneske. Det kan være navn, adresse, telefonnummer, e-post. Det kan også være din atferd på nett i form av hvilket nettsider du har besøkt eller hva du har handlet på nett. 

Behandling av personopplysninger på nettsiden www.kompa.no

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Kompa AS innhenter og bruker personopplysninger i forbindelse med administrasjon av kundeforhold samt drift og vedlikehold av nettsiden www.kompa.no. Formålet med behandlingen av personopplysningene er å administrere og informere om tjenestene vi tilbyr, og utføre gjøremål basert på brukernes ønsker. Opplysningene vil ikke bli brukt eller utlevert til andre formål.

Dine rettigheter

Du har flere rettigheter som følge av personopplysningsloven. En oversikt over disse følger under. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å benytte deg av dine rettigheter. 

Rett til innsyn

Du har rett på innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg. 

Retting

Dersom personopplysningene vi har om deg er feil, har du rett til å få rettet opp disse. Vi vil gjøre dette så snart vi er gjort oppmerksom på eventuelle feilaktige opplysninger. Kontakt oss dersom du ønsker å oppdatere personopplysninger vi har lagret om deg.

Sletting og begrensning

I henhold til personvernloven skal en virksomhet kun behandle personopplysninger som er nødvendig for at den skal få levert de tjenestene kundeforholdet omfatter. Vi behandler og beholder derfor kun opplysninger vi har et behandlingsgrunnlag for, samt informasjon vi er pålagt å beholde etter norsk lov.

Klage til Datatilsynet

Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på, håper vi at du tar kontakt med oss. Så langt det er mulig vil vi forsøke å imøtekomme dine ønsker knyttet til ditt personvern. Dersom vi ikke klarer å finne en løsning, har du rett til å sende inn en klage til Datatilsynet.

Lagring av personopplysninger

Vi beholder kun lagrede personopplysninger så lenge det er nødvendig. I tilfeller der vi er pålagt å lagre opplysninger ved lov, vil vi beholde disse så lenge lovverket tilsier. Vi vil også beholde informasjon ved særlige tilfeller, for eksempel ved klager og krav rettet mot eller utstedt av oss.

Endringer i personvernerklæringen

Den siste versjonen av vår personvernerklæring vil alltid ligge tilgjengelig våre nettsider. Ved betydelige endringer i avtale- eller brukervilkår vil vi informere om dette og/eller innhente nytt samtykke i de tilfeller der vi ønsker å bruke dine personopplysninger til formål utover det du allerede har samtykket til.

Nedenfor følger en nærmere oversikt over hvilke personopplysninger og til hvilke formål vi samler dem inn:

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler, som ofte «cookies», er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett fra dine tidligere besøk på nettsider, og som utveksles med nettsidene. Hensikten er å gjøre ditt besøk på våre nettsider mer meningsfylt og positivt for deg som bruker. Når du besøker vårt nettsted registreres ulike typer informasjon om deg som bruker. Eksempler på informasjon er; hvilke sider du besøker på kompa.no og hvilken nettleser du bruker.

Vi (Kompa AS) benytter følgende typer informasjonskapsler på våre nettsider:

Nødvendige cookies

Nødvendige cookies er informasjonskapsler nettsiden vår er avhengig av for å fungere optimalt. De kan sørge for at nettstedet er tilpasset dine innstillinger for språk og beskytter nettstedet (SSL).

Analyse

Vi bruker Google Analytics for å samler inn informasjon om besøk på nettsiden slik at vi kan rapportere om resultater og gjøre forbedringer. Dette er blant annet hvilket nettsted brukeren kom fra, informasjon om sider brukeren besøker og hvor lenge en bruker er på siden vår.

Markedsføring

For å vise deg annonser om våre tjenester benytter vi oss av cookies fra tredjepartsaktørene LinkedIn og Google. Det vil ikke blir lagt cookies på din nettleser før du samtykker til dette og du kan når som helst slette disse cookiene fra din nettleser. Dersom du har samtykket til at vi kan sende deg nyhetsbrev, vil din informasjon bli lagret i vårt CRM-system. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

Annen innhenting av informasjon

Dette er opplysninger du selv oppgir gjennom kontaktskjemaet på Kompa

sin nettside. Personopplysninger som samles inn via kontaktskjemaet er navn, e-post og telefon-nummer. 

Administrere bruk av cookies

Du kan når som helst slette cookies ved å gå under innstillinger i din nettleser eller ved å gå inn på innstillingene til de ulike tredjepartsleverandørene. Du kan lese mer om hvordan du sletter eller endrer innstillingene i din nettleser på nettvett.no.

Kontaktinformasjon​

Har du noen spørsmål knyttet til hvordan vi behandler dine personvernopplysninger?

Send oss gjerne en e-post: post@kompa.no