Fagkonsulent og kurskoordinator Kompa

Kompa AS er et ungt rådgivningsselskap med 4 faste ansatte lokalisert i Oslo, Stavanger og Trondheim, samt flere tilknyttede selvstendige rådgivere. Felles for alle rådgiverne er en lang fartstid innen VVS bransjen, med en både praktisk og teoretisk tilnærming. Kompa består av 3 avdelinger: Kompaskolen, avdeling for rådgivning og avdeling analysesenteret.

Kompa søker en fagkonsulent og kurskoordinator til fast stilling

Vi opplever en økende oppdragsmengde og er på utkikk etter en allsidig og selvstendig person med interesse for fagområdet. Dette er en allsidig stilling i en ung og dynamisk bedrift, hvor alle bidrar der det trengs. Stillingen vil derfor være involvert i flere ulike oppgaver.
 

  • I rollen som fagkonsulent bidrar du våre rådgivere ved avdeling for rådgivningstjenester og ved analysesenteret. Dette innebærer datainnsamling, tolking av data og analysesvar, rapportskriving, og kundekontakt.

 

  • Som kurskoordinator i «Kompaskolen» vil du ha ansvar for å planlegge, koordinere og administrere fysiske og digitale kurs/aktiviteter. Du skal arbeide med å utvikle Kompaskolens kursportefølje for å kunne møte etterspørselen fra markedet, og du vil jobbe tett med bedriftens kursholdere under utviklingen av nye kurs. Stillingen inkluderer ansvar for kommunikasjon mellom Kompa og kunden/kursdeltakere.

 

  • I tillegg tilfaller det noen administrative oppgaver til stillingen

Vi søker deg som arbeider selvstendig, strukturert og resultatorientert, og som trives i et miljø med varierende arbeidsoppgaver.

© 2020 Kompa AS                                            

Startbank-logo-min.png
Kursagenten
linkedin kompa.png