Search

Digital vannbehandlingskontroll med Inspektor

Vårt mål har vært å sørge for at vannbehandlingskontroll kan utføres like enkelt for lokalt driftspersonell som av tilreisende servicepersonell. Med vår digitale plattform, Inspektor, får du innsikt om status og konkrete råd tilpasset dine varmeanlegg og kjøleanlegg.

Online løsning

Vi har gjort en grundig jobb med utviklingen av Inspektor og resultatet er et kraftfullt verktøy som kombinerer kartlegging, analysering og rapportering i en og samme applikasjon.

Med vårt team av fageksperter i ryggen, gir vi deg en digital løsning på vannbehandlingskontroll som lar deg kartlegge, systematisere og feilsøke på egne energianlegg og optimalisere for energieffektiv drift i samme app. Slik får du innsikt som gjør det mulig for deg å prioritere hvilke tiltak som trengs mest og der det vil gi raskest effekt i form av energioptimalisering av dine varme- og kjøleanlegg.Inspektor Devices redusert størrelse

Hvordan fungerer det?

Applikasjonen gjør inspeksjonsarbeidet til driftsteknikere og vaktmestere enklere, noe som fører til tid-, penger- og ikke minst miljøbesparelser. Enten du skal optimere driften på eksisterende anlegg, klargjøre bygget for salg eller utarbeide nye driftsrutiner for dine tekniske anlegg så veileder Inspektor deg trygt gjennom prosessen fra start til mål. 

Inspektor i hånda_edited7-5

Med dette kraftfulle verktøyet kan du oppnå best mulig ENØK drift av dine anlegg. Dette gjøres ved å benytte Inspektor til: 

  • Kartlegging av anlegget og komponenter
  • Vannprøveanalyse 
  • Tredjepartsvurdering
  • Tiltaksplan og forslag til optimaliseringer
  • Tilgang til tjenester som blant annet ekspertvurdering og uavhengig tredjepartskontroll.

Når dataene er innsamlet og analyserapporten foreligger vil dashbordet i Inspektor gir deg rask og god oversikt over egne anlegg, mulige driftsutfordringer  og anbefalte tiltak for å optimalisere for god ENØK drift. 

Legionellamodul

Inspektor finnes også som en egen legionellamodul. Dette er et unikt verktøy for å oppfylle forskriftskravet om legionellakontroll ved dine fasiliteter. Kompas team av fageksperter sørger for at du får skreddersydde risikovurderinger, tiltaksplaner og anbefalte justeringer direkte i applikasjonen.

Få tilgang til Inspektor

 

Ta kontakt for å få vite hvordan du kan starte å benytte Inspektor

Del kunnskapen:

Lignende innlegg som kan interessere deg?

Vannbehandling ved Løren Skole
Vannbehandling ved Løren Skole
27 april, 2022

Vannbehandling ved Løren Skole Fagartikkel: Med dreven hånd tapper Espen Andresen i CEVA en flaske med mørk væske fra va...

Fritt klor
Fritt klor
25 august, 2022

Fritt klor Når natriumhypokloritt eller kalsiumhypokloritt tilsettes vann vil det dannes fritt klor. Fritt klor har en d...