Digital vannbehandlingskontroll med Inspektor

Kompa er stolte av å lansere Inspektor - vår nyutviklede, skybaserte inspeksjonstjeneste for vannbehandlingskontroll.

Fordeler

Ved å benytte Inspektor kan driftere av bygg selv utføre vannbehandlingskontroll av sine varme- og kjøleanlegg og påse at kvaliteten på vannbehandlingen er riktig.

Med Inspektor får du i tillegg landets ledende fagmiljø innen vannbehandling på laget, og du er derfor sikret rask og sikker bistand med å holde kontroll på dine anlegg. Kompa er en ren rådgivende aktør, uten innsalg av egne produkter, og med vår skybaserte inspeksjonstjeneste er du derfor sikret objektiv vurdering og faglig veiledning.

Ta kontroll på egne anlegg

Med Inspektor i hånden kan byggdriftere nå gjennomføre en vannbehandlingskontroll av sine anlegg på egenhånd. Kontrollen består av å besvare noen spørsmål rundt dagens vannbehandling og eventuelle driftsproblemer, samt at man foretar en vannprøve fra den aktuelle kretsen. Vannprøven sendes inn og analyseres av et eksternt akkreditert laboratorium.

Kompas rådgivere gjennomgår og vurderer den innsamlede informasjonen og analysesvarene og utarbeider en rapport som oppsummerer status på væskekvaliteten. Rapporten gir også anbefalinger rundt avvikshåndtering og forbedret vannbehandling.

Inspektor

Med bruk av Inspektor får du på en enkel og rimelig måte oversikt over status ved egne anlegg.
En årlig kontroll sikrer i tillegg at problemer fanges opp i en tidlig fase før de leder til omfattende og dyre driftsproblemer. Kompetansen om anleggene i organisasjonen øker, noe som er fordelaktig for egen organisasjon. 

Kunder som allerede har valgt Inspektor

Det siste året har flere private og offentlige eiendomsaktører implementert Inspektor med stort hell. 

Rogaland Fylkeskommune_edited Høegh Eiendom_edited The-Well-Logo-ny-01_edited-sort-hvit

 

Bærum Kommune_edited stavanger kommun lite e

 

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om digital vannbehandling?

Del kunnskapen:

Lignende innlegg som kan interessere deg?

Hensikten med vannbehandling
Hensikten med vannbehandling
9 mai, 2022

Viktig med riktig vannbehandling Vannbehandling i lukkede varme- og kjølesystemer er avgjørende for å unngå korrosjon, s...

Kalkbelegg
Kalkbelegg
9 mai, 2022

Kalkbelegg eller kalsiumbelegg  Kalkbelegg eller kalsiumbelegg regnes vanligvis ikke som et akutt problem i varme- og kj...

Vannbehandling ved Løren Skole
Vannbehandling ved Løren Skole
27 april, 2022

Vannbehandling ved Løren Skole Fagartikkel: Med dreven hånd tapper Espen Andresen i CEVA en flaske med mørk væske fra va...