Search

Digital legionellakontroll med Inspektor

Kompa er stolte av å presentere Inspektor - vår skybaserte inspeksjonstjeneste for legionellakontroll. 

Ta kontrollen selv

Stadig flere eiendomsaktører ønsker å gå bort fra serviceavtaler med tilreisende personell og heller håndtere flere av fagområder innen egen organisasjon. I slike tilfeller vil eiendomsaktørene allikevel ha behov for en ekstern fagressurs for veiledning og kvalitetssikring. 

Kompa har utviklet Inspektor nettopp med dette i tankene. Med Inspektor forenkles legionellakontrollen samtidig som det faglige ivaretas. 

Digital og forenklet legionellakontroll

Ved å benytte Inspektor får du på en enkel og rimelig måte oppfylt forskriftskravene til risikovurdering av egne installasjoner. Selve kartleggingen gjøres lokalt av eget personale etter en enkel opplæring. For de som ikke har egne driftspersonell, kan den lokale rørleggeren benyttes. Kompas rådgivere sikrer den faglige kvaliteten ved å gjennomgå og vurdere den innsamlede informasjonen i etterkant. Resultatet er en faglig utarbeidet risikovurderingsrapport som oppsummerer status og risiko ved anlegget og gir anbefalinger om avvikshåndtering og videre legionellarutiner. 

Tilgang til landets ledende fagressurser

Inspektor gir deg tilgang til landets ledende fageksperter innenfor legionellafaget. På den måten er du sikret faglig støtte ved kontroll av anlegget ditt og kan være trygg på at gjeldende forskriftskrav er møtt. 

Målet med Inspektor er å legge til rette for at det meste av legionellahåndteringen skal håndteres lokalt, mens Kompas rådgivere står klare til å bistå med faglige råd ved avvik og spørsmål. 

Fordeler

Med bruk av Inspektor får du på en enkel og rimelig måte oversikt over status ved egne anlegg.
En årlig kontroll sikrer i tillegg at problemer fanges opp i en tidlig fase før anlegget får et legionellaproblem. Kompetansen om anleggene og legionellahåndtering i organisasjonen øker, noe som er fordelaktig for egen organisasjon. 

 

Kunder som allerede har valgt Inspektor

Det siste året har flere private og offentlige eiendomsaktører implementert Inspektor med stort hell. 

EC Dahls Eiendom_edited

 

Kjeldsberg Eiendomsforvaltning_edited

 

Koteng_edited

 

Statsbygg_edited

 

Lillestrøm Kommune_edited

 

Rogaland Fylkeskommune_edited

 

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om digital legionellakontroll?

Del kunnskapen:

Lignende innlegg som kan interessere deg?

Inspektor - digital vannbehandling
Inspektor - digital vannbehandling
27 april, 2022

Digital vannbehandlingskontroll med Inspektor Kompa er stolte av å lansere Inspektor - vår nyutviklede, skybaserte inspe...

Kalkbelegg
Kalkbelegg
9 mai, 2022

Kalkbelegg eller kalsiumbelegg  Kalkbelegg eller kalsiumbelegg regnes vanligvis ikke som et akutt problem i varme- og kj...

Kompa deltok på VVS-Norges fagdager
Kompa deltok på VVS-Norges fagdager
1 september, 2022

Kompa deltok på VVS Norges fagdager på Gardermoen  Siste helgen i august samlet VVS Norge medlemmene sine til fagdager p...