Hvert år arrangerer NemiTek og fagbladet Byggdrifteren Norges største konferanse for eiendomsforvaltere og byggdriftere i privat og offentlig sektor. Driftskonferansen samler hvert år over 400 fagfolk som tilgang til et variert og lærerikt fagprogram presentert av dyktige foredragsholdere, nettverksbygging med bransjekolleger og en stor leverandørutstilling.

Van Ha Doan forteller om den nye veilederen

Årets fagprogram tar for seg trender og utvikling innen byggdrifterfaget og blant årets nyheter finner vi den nye nasjonale veilederen for vannbehandling som ble publisert av Standard Norge i slutten av april.

Van Ha er en av forfatterne bak, og prosjektlederne for den nye nasjonale veilederen og vil sørge for at årets deltakere får en god introduksjon til hvilke anbefalinger veilederen gir og hvordan man kan benytte dette til å redusere energiforbruket og effektivisere driften av lukkede varme- og kjøleanlegg.

Van Ha Doan konferansier-1

Bransjestandard

Veilederen er basert på de seneste bransjestandarder innenfor vannbehandling, samt mangeårig erfaring fra en samlet VVS-bransje. Veilederen gir teoretiske forklaringer til-, og praktiske anbefalinger for prosjektering, drift og vedlikehold av lukkede varme- og kjøleanlegg.

Ønsker du å delta?

Årets Driftskonferanse finner sted 13.-15. september om bord på Color Magic (Oslo-Kiel).

Driftskonferansen er svært populær og har vært fulltegnet de siste åtte årene. Gå til arrangørens nettside for mer informasjon og påmelding.

 

Spørsmål til Kompa?

Annet interessant fagstoff

Seminar hos Nordisk Energikontroll
Seminar hos Nordisk Energikontroll
12 mai, 2023

Nordisk Energikontroll AS er en totalentreprenør innen fornybar varme- og kjøling og er blant annet spesialister på inte...

Opptak med NemiTek og Driftskonferansen
Opptak med NemiTek og Driftskonferansen
27 juni, 2023

I dag har NemiTek besøkt Kompa og gjort opptak med Van Ha Doan. Van Ha er invitert til Driftskonferansen 2023 for å gi d...

Joachim Wiig Pettersen: En aktiv mann med ambisjoner i Kompa
Joachim Wiig Pettersen: En aktiv mann med ambisjoner i Kompa
16 august, 2023

Joachim Wiig Pettersen, 32 år, er et friskt og nytt ansikt her hos Kompa, hvor han nylig har tiltrådt rollen som Partner...