Bygget ditt har behov for legionellakontroll, men du er lei av å gå igjennom bunker med dokumenter?
Du opplever at slike rapporter gir dårlig oversikt over hvilke tiltak som bør prioriteres?
Du ønsker deg en digital løsning som kan redusere tidstyven legionellaarbeidet er i dag?

Dette er grunnen til at vi har utviklet en digital løsning som gir deg fullstendig oversikt over legionellatiltak som bør gjøres i din eiendomsportefølje.

Enkel oversikt og navigering

Legionella Dashbord iPad - Transparent w shadowEtter å ha fått mange tilbakemeldinger fra våre samarbeidspartnere om at det er et behov for en enklere måte å gjennomføre legionellakontroll på, bestemte vi oss for å utvikle den digitale løsningen Inspektor. Her får du et intuitivt dashboard som gjør at jobben går seks ganger raskere enn tidligere.

Programmet gir deg en fullstendig gjennomgang av eiendomsporteføljen din på kun fem minutter, og med enkel navigasjon og filtrering kan du enkelt finne frem til de mest kritiske punktene. Dashboardet gir deg en unik oversikt og hjelper deg med å prioritere hvilke tiltak du bør gjennomføre først.

Spar tid og penger

Med en eiendomsportefølje som inneholder flere antall bygg og fagområder, vil du ha en stor oppgave foran deg. Å lese, forstå, prioritere og håndtere avvik som dukker opp i rapportene tar mye tid.

Med et digitalisert verktøy sparer du tid som du kan bruke på andre oppgaver. Programmet har allerede avdekket avvikene for deg, og du kan selv ta en rask avgjørelse på hva som bør prioriteres og i hvilken rekkefølge. I tillegg vil fremtidige inspeksjoner være enklere å gjennomføre fordi all data og historikk allerede er lagret og sortert.

Velg en Kompa-partner

Vårt produktuavhengige dashboard sikrer at alle prioriteringer og tiltak er 100% faglig vurdert. Sammen med en Kompa-sertifisert partner får både du og kartlegger tilgang til samme informasjon, noe som forbedrer samarbeidet og effektiviteten.

Høres dette interessant ut?
 Bli varslet om strakstiltak og få digitale handlingsplaner med vårt legionella-dashboard


Relaterte artikler

Legionellasmitte: En livsforvandlende opplevelse
Legionellasmitte: En livsforvandlende opplevelse
3 august, 2022

Olav Høviks historie er en påminnelse om de alvorlige helsemessige konsekvensene som kan oppstå etter eksponering for le...

Standardisering: Hjertet av global samhandling og kvalitet
Standardisering: Hjertet av global samhandling og kvalitet
18 februar, 2023

I en verden preget av teknologisk fremgang og globalisering, står standardiseringsarbeidet som en bærebjelke for kvalite...

Legionellakontroll - dine plikter som byggeier
Legionellakontroll - dine plikter som byggeier
23 mai, 2024

Legionellakontroll er avgjørende for å sikre helsen til alle brukere av et bygg, og ivareta tilliten og sikkerheten til ...